Voorstelling ouderaad

 

Wie zijn we? Wat doen we?

 

We zijn een groep van een 10-tal ouders die zich inzetten voor onze kinderen, jullie als ouders en voor de school.

Eén keer om de 6 weken komen we samen om na te denken over uiteenlopende thema’s. We denken mee na, geven advies en doen voorstellen aan het schoolteam. Eveneens bespreken we ideeën en bezorgdheden met het oog op een positieve schoolomgeving voor iedereen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om ouders in contact met elkaar te brengen. Het opzetten van de Whatsapp-groepen, het organiseren van infoavonden rond diverse thema’s zijn enkele voorbeelden van activiteiten die we hierrond doen.

Tenslotte steken we onze handen uit de mouwen door te ondersteunen bij activiteiten van de school en door het organiseren van activiteiten voor of ten voordele van onze kinderen. Zo maken we jaarlijks pannenkoeken voor alle kinderen van de school, voorzien wij een hapje en drankje bij de proclamatie, organiseren we een eetdag en helpen we mee op het schoolfeest.

Met de opbrengst van de activiteiten steunen we de school bij de aankoop van materialen of investering in bepaalde thema’s. Zo komt jaarlijks de seksuoloog, financieren wij mee de plattelandsklassen, schoolreis en aankoop van allerlei materialen (bv. fietsen voor de kleuters, turnzakken, schaduwdoek voor boven de zandbak,...) en dragen we ook ons steentje bij bij de renovatie van de huidige eetzaal naar leefzaal.

Wil je ons groepje vergezellen en je schouders hier mee onder zetten? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij stellen ons voor in dit filmpje.

 

Filmpje ouderaad

Contact

Tichelovenstraat 2 - 3990 Peer
Telefoon: 011/63.30.32
secretariaat@bsticheleer.be
directie@bsticheleer.be