Gift Trekker Trek Wijchmaal

Op donderdag 17 december mocht de school een mooi kerstgeschenk in ontvangst nemen. Trekker Trek Wijchmaal schonk de school een bedrag van € 850. We zijn niet de enigen die een cheque ontvingen. Ook G-voetbal van Wijchmaal mocht hetzelfde bedrag in ontvangst nemen.

De cheque werd door Guido Ceyssens en Ludo Ulenaers overhandigd namens TTW. Een 7-tal jaar geleden werd TTW met succes georganiseerd en men wilde er een vervolg aan breien. Daarom werd een bedrag aan de kant gehouden om een nieuwe editie vlot te kunnen organiseren. Het was er echter niet meer van gekomen en het zag er volgens beide mannen niet naar uit dat dit in de nabije toekomst weer gaat gebeuren. TTW vond het zinloos om het geld op een slapende rekening te laten staan en besliste om het aan zinvolle doelen te besteden.

De school zal het geld gebruiken om didactische materialen aan te kopen voor de projecten 'muzische opvoeding' en 'Exentra'. Exentra is een project om de betere leerlingen in de klas een gevarieerd aanbod te brengen zodat ze gemotiveerd blijven om naar school te gaan.

De school wil TTW hartelijk bedanken voor dit prachtige kerstgeschenk!

 

Contact

Tichelovenstraat 2 - 3990 Peer
Telefoon: 011/63.30.32
secretariaat@bsticheleer.be
directie@bsticheleer.be