Voorstelling nieuwe schoolvisie

Na 2 jaar van voorbereidend werk, stelden we op 29 augustus onze nieuwe schoolvisie voor aan alle geïnteresseerde ouders. Het schoolbestuur, de ouderraad en de leerkrachten organiseerde de avond samen. Al deze partijen waren betrokken in het voortraject en lieten zo blijken achter de visie te staan.

Ouders werden in groepjes van een 15-tal personen mee genomen door 2 leerkrachten die aan de hand van een diavoorstelling informatie gaven gedurende een 20-tal minuten. Daarna was er kans om vragen te stellen. En die zijn er talrijk gekomen.

Op de centrale plaats in de polyvalente hal ontvingen de ouderraad en het schoolbestuur de mensen tot ze mee konden gaan met een groepje.

En na de voorstelling kon er ook nog nagepraat worden met een drankje.

We waren blij met de grote opkomst waaruit blijkt dat ouders betrokken zijn bij de school en daar zijn we heel blij mee.

Lees hier onze schoolvisie.

Hier kan je de diavoorstelling bekijken, helaas zonder de achtergrondinfo die de leerkachten gegeven hebben.

Heb je vragen dan kan je steeds bij de directie terecht.