Interactieve infoavond voor ouders over google en chromebooks

Onze school is erg vooruitstrevend, ook op digitaal vlak. Uw kind vertelde er misschien al over. Maar bent u als ouder ook al mee?

Heel regelmatig worden in de klas (vanaf het 1ste leerjaar) oefeningen gemaakt op de Chromebooks.  Maar wat is dat nu eigenlijk? Wat doen ze dan? Waarom? Wat is de meerwaarde? Kan ik hier thuis ook mee werken?

Ouderraad Ticheleer wil u graag de kans geven om de wondere wereld van Chromebooks te ontdekken en organiseert een informatieavond donderdag 7 februari 2019, van 20u tot 22u in Basisschool Ticheleer.

Spreker is David Minne, specialist in Chromebooktoepassingen voor scholen, met een grote expertise in de Google Education technologie├źn.

Het belooft een interactieve avond te worden, waarbij u zelf aan de slag kan gaan met de Chromebooks van de school. Er zijn er een 40-tal ter beschikking, dus de plaatsen zijn beperkt! Schrijf tijdig in.

Wilt u nog bijkomende informatie, kan u ons mailen via:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u interesse om te komen, schrijf u snel online in via deze link

Deze avond is geheel kosteloos voor u als ouder van Basisschool Ticheleer.

Inschrijven kan tot en met 4 februari 2019.

Tot dan!

Ouderraad Ticheleer 

     

Contact

Tichelovenstraat 2 - 3990 Peer
Telefoon: 011/63.30.32
secretariaat@bsticheleer.be
directie@bsticheleer.be