Ook dit jaar steunen we de Warmste Week van Studio Brussel

Een tijdje gelden deden we een oproep bij de ouders om voorstellen te doen voor goede doelen zodat wij ons beste beentje kunnen voorzetten tijdens ten voordele van de Warmste Week

De volgende 2 doelen zijn uitgekozen door de leerlingen (van het 5de en 6de leerjaar) en de leerkrachten : VZW 't Kietelt en VZW Mariahuis.

Er zijn al meerdere acties gestart en er staan er nog heel wat in de steigers. We vinden het ook belangrijk dat de kinderen zich inzetten zodat ze ervaren wat het betekent om je in te zetten voor een ander.

De kerstmarkt maken we heel gezellig maar staat ook in het teken van de Warmste Week. Elke klas van de lagere school zal iets organiseren waarvan de opbrengst naar de Warmste Week gaat.

Tijdens de kerstviering op 21/12/2018 zullen de bedragen bekend gemaakt worden en zullen we een cheque overhandigen aan de betreffende goede doelen.

We merken ook dat ouders zich willen inzetten. Ze komen helpen in de klas of bieden zelf een activiteit aan. Wij staan er voor open.