De first lego league finaledag als afsluiter van een prachtig project!

Afgelopen vrijdag, de laatste van november, staat traditiegetrouw de finale dag van ons FLL project op het programma. Wij doen elk jaar mee met de klassen van het 5de leerjaar. De jongst toegelaten deelnemers. Maar net zoals de voorgaande jaren stonden onze jongens en meisjes stevig hun mannetje en moesten ze op vlak van creativiteit niet onderdoen voor de anderen.

Voor onze school zijn niet de prijzen het allerbelangrijkste maar wel het traject dat de kinderen van 1 september tot eind november lopen. Samenwerking, creativiteit, opzoekingswerk, doorzettingsvermogen, wiskundig denken tijdens het programmeren, ... en nog zo veel meer zijn de echte redenen om elk jaar aan dit intense project mee te doen.

De finaledag maakt het voor alle begeleiders en zeker voor de kinderen allemaal de moeite waard. Een dag met veel spanning en ontlading! Ook dit jaar was het weer een topdag. En aan het aantal mama's, papa's, oma's en opa's te zien was de betrokkenheid van iedereen groot. Het groepsgevoel is weer sterk gestegen! Kon je er niet bij zijn en wil je foto's zien van het project kijk dan hier. Ook de mensen van FLL zelf hebben een fotoreportage gemaakt, bekijk ze hier.

Proficiat aan iedereen die zich ingezet heeft.