Kerstverhaal bij de kleuters

Vandaag vertelde de oudste kleuters van  juf Hanne het kerstverhaal in de kleuterschool. Iedereen is komen kijken om de geboorte van Jezus mee te vieren. Er was een echt kindje Jezus! Daar had juf Natacha voor gezorgd.

Een prachtig verhaal waar de kinderen geboeid naar keken en luisterde.

De kleuters en de kleuterjuffen wensen iedereen een fijne kerst!

 

 

KIDS COOL PARTY

De KIDS COOL PARTY is gezellig verlopen. De kleuters hebben de spits afgebeten en danste er op los bij het horen van hun favoriete liedjes. De lieve snoetjes werden door de schminksters omgetoverd tot prinsesjes, spidermans, poesjes, hondjes en nog zo veel meer. In de fotohoek werden prachtige foto's gemaakt met vrienden, vriendinnen, mama's, papa's, ...

Daarna was het de beurt aan de lagere school. De avond starte met een heuse Kahootkwis. Iedereen ging er voor maar uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn. Ploeg 'De slimmerikken' trok aan het langste eind een kreeg enkel filmtickets cadeau. Voor alle deelnemers was een lekker zakje chips voorzien.

Daarna genoten ook zij van de muziek met aangepast danspasjes. De fotohoek werd nog veel meer bezocht met deze prachtige foto's als resultaat. Het sminken viel duidelijk weer in de smaak bij klein en groot. Maar vooral de tattoo's werden gesmaakt.

De mama's en papa's konden met een hapje en een drankje zien dat het goed was.

Aan de kinderen te merken is het een geslaagde editie geweest.

Bedankt ouderraad voor het organiseren van deze toffe activiteit ! 

 

Scholenveldloop

Op donderdag 28 september hebben onze kinderen van de lagere school deelgenomen aan de scholenveldloop. In meerdere reeksen zijn er jongens en meisjes in de prijzen gevallen. Maar uiteindelijk is deelnemen belangrijker dan winnen op deze veldloop.

 

PROFICIAT IEDEREEN !

 

Uitslagen

 

Viering goede vrijdag

Vandaag is het goede vrijdag. 

Goede Vrijdag is de vrijdag voor Pasen. Op deze dag herdenken christenen de kruisiging en dood van Jezus op de heuvel Golgotha nabij de stad Jeruzalem.

Dit hebben we vandaag samen gevierd in de lagere school.

 

Viering witte donderdag

Vandaag is het witte donderdag. Jezus zat aan het laatste avondmaal met zijn appostelen. 

Dit hebben we vandaag samen gevierd in de lagere school.

Bedankt aan het 4e leerjaar die de viering hebben ingekleed.

 

Carnaval op school

De laatste dag voor de krokusvakantie staat helemaal in het teken van carnaval. Kinderen en leerkrachten komen verkleed naar school. Er is overal muziek te horen. Allemaal een beetje druk maar de kinderen vinden het fijn.

In de voormiddag eet iedereen lekkere pannenkoeken. Gebakken en uitgedeeld door de oudervereniging.

Hartelijk bedankt voor alle moeite, de kinderen hebben er weer van genoten!

In de namiddag is het tijd voor de stoet. Gaat hij door of niet want het weer blijft wisselvallig en onvoorspelbaar. Maar we zijn vertrokken en ... het is de hele stoet droog gebleven. Eind goed, al goed!

De foto's geven jullie een beeld van hoe het er aan toe gaat op deze dag.

 

KIDS COOL PARTY

De KIDS COOL PARTY is gezellig verlopen. De kleutertjes hebben de spits afgebeten en danste er op los bij het horen van hun favoriete liedjes. De lieve snoetjes werden door de schminksters omgetoverd tot prinsesjes, spidermans, poesjes, hondjes en nog zo veel meer.

Even later zijn de kinderen van de lagere school aan hun quiz begonnen om daarna helemaal uit de bol te gaan tijdens de after party. Ook zij konden de benen niet stil houden bij het horen van aanstekelijke beats.

De mama's en papa's konden met een hapje en een drankje zien dat het goed was.

Bedankt oudervereniging voor het organiseren van deze toffe activiteit !

 

Eerste schooldag

De eerste schooldag is atlijd iets speciaals en dat mag gevierd worden.

De leerkrachten hebben samen met de kinderen geklonken op het nieuwe schooljaar. Een receptie met sapjes en koekjes. Meer moet dat niet zijn.

Gezellig! 

Grootouderfeest

Het is een geslaagde grootouderfeest geworden. De kleuters en hun juffen hebben voor mooie optredens gezorgd, speciaal voor alle oma's en opa's. Om onze sterren te laten schitteren werd de zaal gezellig donker gemaakt. De sfeer was hierdoor gezellig maar de foto's zijn wat aan de donkere kant. 

Contact

Tichelovenstraat 2 - 3990 Peer
Telefoon: 011/63.30.32
secretariaat@bsticheleer.be
directie@bsticheleer.be