First lego league finaledag

Onze kinderen van het 5de leerjaar trokken afgelopen vrijdag 24 november naar de finaledag van de first lego league. Een project waar ze 3 maanden aan hebben gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ze brachten een medaille en een prachtige ervaring mee naar school.

Proficiat aan alle leerlingen van het 5de leerjaar die zich helemaal hebben gesmeten in dit project!

Juf Marleen heeft het hele project in goede banen geleid, gesteund door juf Monique, Guido, Hugo en David. Zij gaven de kinderen alle kansen en steunde hen op de juiste momenten. Ook voor hen een dikke proficiat!

Onze eigen foto's van deze dag en het hele project kan je hier bekijken. De fotoreportage van FLL zelf kan je hier bekijken. Op hun website kan je nog meer foto's bekijken.