De ouderraad koopt 6 vouwtafels voor de school

Onze school groeit, dat is al enkele jaren zo. Als gevolg daarvan blijven steeds meer kinderen op school eten. Daardoor is de eetzaal te klein om iedereen voldoende plaats te geven.

Daarom was het noodzakelijk om extra plaatsen te voorzien. Dit werd gedaan door tafels en stoelen in de ployvalente hal tegenover de eetzaal te plaatsen. Dit werkte goed en de tafels werden ook vaak gebruikt om kinderen aan te laten werken tijdens de schooluren.

Maar daardoor was de polyvalente hal niet meer polyvalent. Jammer want het is ook een prachtige ruimte om toneel of samenwerkingsspelen te doen. Door de vele tafels die er stonden werd dit moeilijk.

Daarom schonk de ouderraad 6 vouwtafels aan de school. Ze kunnen in enkele seconden open en dicht gevouwen worden. Daardoor kan de polyvalente ruimte opnieuw dienen voor bewegings- en zitruimte. We zijn hen heel dankbaar want voor de school was het niet haalbaar om deze aan te kopen ondanks de grote meerwaarde.

Dankjewel ouderraad namens alle leerlingen, leerkrachten en directie!