Middagtoezicht, iets voor jou?

Onze school groeit de laatste jaren stevig. Als gevolg daarvan blijven steeds meer kinderen op school eten. Op dit moment zijn er 4 middagtoezichtsters. We zijn nog op zoek naar 2 extra personen, één voor de kleuterschool en één voor de lagere school. Het toezicht loopt telkens van 12.10 u. tot 13.10 u. op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens de schooldagen.

Onze school geeft een vergoeding voor het middagtoezicht binnen het vrijwilligersstatuut.

Denk je dat dit iets voor jou is, neem dan contact op met de directie via het nummer 011/63 30 32 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Je werkt in een aangename sfeer en helpt de kinderen uit Wijchmaal een fijne tijd te bezorgen tijdens de middagpauze.