Een fijne start van het nieuwe schooljaar!

Op 1 september zijn we gestart met 281 kinderen.

's Morgen kwam iedereen langzaam maar zeker via de schoolpoorten toe. Het was weer even wennen en voor sommigen was het wat moeilijker om afscheid te nemen na 2 maanden vakantie. Heel wat ouders zijn nog even mee naar de klas geweest om hun oogappel(s) af te zetten.

1 september 2017 3

1 september 2017 4

De kleuters zochten meteen naar de juiste rij aan de hand van de foto van de juf. Dit liep vlot want de meeste zijn naar de open klasdag komen kijken en wisten al goed wie de nieuwe juf werd.

1 september 2017 2

Voor de kinderen van de lagere school was het even kijken waar de nieuwe juf of meester ging staan maar ook dat is vlot verlopen.

1 september 2017 6

Tot slot werden de kinderen van het eerste leerjaar door alle andere kinderen van de lager school welkom geheten. Ze maakten een erehaag en gaven een oorverdovend applaus. Dit jaar zijn er 40 kinderen in het eerste leerjaar gestart. We wensen de 2 klassen van juf Kelly en juf Robinn veel succes in de lagere school.

1 september 2017 5

1 september 2017 1

We heten alle nieuwe leerlingenvan harte welkom op onze school!