De wereld van de kinderkunst

Dit jaar zat ons schoolfeest in een heel ander kleedje dan u van ons gewoon bent. Geen traditionele optredens maar een grote tentoonstelling met voortdurende kleine optredens her en der in de school.

De kinderen van jong tot oud kregen in de 3 weken voor het schoolfeest het project 'De wereld van de kinderkunst' voorgeschoteld. Het muzich project bracht op vele verschillende vlakken ongelofelijke creaties tot stand. Het is duidelijk, iedereen heeft wel iets waar hij in uitblinkt. Uit de reacties van de ouders en kinderen bleek dat het project is aangeslagen en echt geleefd heeft! Daar zijn we heel blij mee. Geheel in de trend hebben we voor jullie een samenvattende film gemaakt over het project.

Tijdens het muzisch project werden de kinderen een hele dag ondergedompeld in één van de 6 domeinen. Hier kan u de foto's vinden per domein : woord, drama, media, beeld, bewegingsexpressie en muziek. Als u liever de compilatiefilm kijkt dan kan u hier terecht. De kinderen maakte zelf een film over legografie die ze jullie via deze weg willen tonen.

Al deze creaties, gegroeid uit het project, wilden de kinderen met veel fierheid aan iedereen tonen. Daarom werd de school op de dag van het schoolfeest omgetoverd tot één groot museum. Alle lokalen deden dienst. In de klassen liepen de tentoonstellingen met rondleidingen van de leerlingen en op elk moment was er ergens in de school een optreden te zien. Geen wonder dat het een heen en weer gaan was van mensen. Toe gegeven, het was een beetje te druk in de gangen maar het concept sloeg wel aan en de kinderen hebben er van genoten. Hier de foto's van het schoolfeest.

De ouderraad zorgde ondertussen voor een drankje en hapje buiten. Mede door het mooie weer was het genieten op het terras. Het afsluitende optreden op het podium buiten sloot het schoolfeest af.

Bedankt aan alle bezoekers.