Start schooljaar 2018 - 2019

Vandaag 3 september opende de school opnieuw zijn deuren. De leerkrachten ontvingen de leerlingen aan luchthaven Ticheleer. Elk kind kreeg een vliegtuigticket voor de vlucht 'schooljaar 2018 - 2019'. Alle boekentassen en kinderen werden gescand om veilig op te opstijgen. Net voor de start gaven de steward nog intstructies aan de kinderen voor ze naar hun klas gingen.

Samen met de nieuwe kleuters gingen alle mama's en papa's naar de klas om hen te begeleiding voor de start van hun schoolloopbaan. We hopen dat ze zich snel thuisvoelen bij ons op school.

De overstap voor de kinderen van de kleuterklas naar het 1e leerjaar is ook altijd speciaal. De kinderen van de lagere school en de ouders vormde een haag om hen te begeleiden naar de ingang. Ze genoten er zichbaar van al was er ook heel wat spanning te bespeuren. We gaan er alles aan doen om hun overgang zo vlot mogelijk te laten lopen.

We wensen alle kinderen een behouden vlucht en een zachte landing op 28 juni 2019!

start 2018 2

start 2018 4