Schoolfeest

Ons jaarlijks schoolfeest was zonovergoten. Alle klassen brachten een optreden in het thema 'Wat als ...'. De kostuums en de dansjes waren perfect uitgekiend waardoor de kinderen er prachtig uitzagen. En ze deden hun best, zeker weten dat er nieuwe talenten zijn ontdekt in Wijchmaal. Voor alle leerkrachten en kinderen een dikke proficiat!

De ouderraad stond in voor de catering. Ondanks de meer dan 600 aanwezigen is alles vlot verlopen. Ze hebben dat goed georganiseerd en er waren heel wat helpende handen. Bedankt aan alle ouders die voor, tijdens en na het schoolfeest hebben geholpen om het schoolfeest te doen slagen!

Hopelijk heeft iedereen van het schoolfeest genoten. Wil je nog een keer nagenieten, bekijk hier de foto's.